Over ons – contact

Dit is de website / blog voor de wijk Leesten – Zutphen, van en voor wijkbewoners.

OVER

Na 2 magazines uitgebracht in 2022 door het Bewoners Wijkteam Leesten Beweegt is er nu ook deze nieuwe website voor meer regelmatige lokale interessante artikelen en vermeldingen van activiteiten.

We willen artikelen schrijven (bloggen) over lokale items die relevant, sociaal positief en leefbaarheid vergrotend zijn voor mede-wijkbewoners en over activiteiten die geweest zijn of nog gaan komen.
Iets dergelijks als dit was er nog niet en onze wijk is inmiddels qua aantal huishoudens ook flink gegroeid, dus hoognodig voor zowel bestaande als nieuwe bewoners en zo kun je ook je eigen of andere buurt beter leren kennen.
Om te weten wat er allemaal leeft in en om de wijk zijn wij afhankelijk van juiste en goede informatie die je ons kunt aanbrengen.

Een blog / website (‘weblog’) maken kan interessant zijn voor meer open toegankelijke interactie met en voor alle wijkbewoners.
[niet iedereen heeft of wil Facebook]
De mensen lezen het blog als zijnde een ‘magazine’ en kunnen eventueel via e-mail of social-media zelf weer een artikel aan anderen verspreiden.

De geïnteresseerde lezers kunnen reacties plaatsen met vragen en aanvullingen of zich aanmelden voor activiteiten waardoor we een goede feedback krijgen op wat er geschreven wordt.

We hopen zo een mooi centraal informatie punt te zijn voor de wijk waarin wij wonen.

Kom graag eens regelmatig terug naar de website, veel lees plezier!

Namens de vrijwilligers van Leesten-wijkblog / Bewoners Wijkteam Leesten Beweegt. © januari 2023

contact

We zijn altijd beschikbaar voor relevante samenwerkingen en gesprekken over de wijk. Als je ideeën hebt over onderwerpen, initiatieven of mee wil doen, neem met ons contact op. Ook een reactie onder een betreffend bericht is goed.

Reacties onder berichten of e-mail communicatie – voorwaarden om aan te houden.

  • Ben alsjeblieft beleefd en informatief en beknopt.
  • We staan geen opmerkingen toe die duidelijk niet relevant maar commercieel zijn en anderszins op ‘spam’ lijken of politiek & ongepast zijn, deze zullen in hun geheel worden verwijderd.
  • Verwijzingen naar andere blogs of artikelen op andere websites mag wel, mits deze vergelijkbare inhoud bevatten als het originele bericht.

Privacyverklaring voor website Leesten-wijkblog Zutphen 2023
Communicatie

Wanneer je e-mail of andere reacties naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk de vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden veilig opgeslagen en beheerd.